Tip:

Lokacija

Vrsta:

Broj soba:

Cijena:

-

O nama

NEKRETNINE

O nama

Opis

Luksuzan dvosoban stan u novom stambenom kompleksu u neposrednoj blizini marine Porto Montenegro .

Dostupan je za kupovinu u izgradnji, površine 150 m2. Struktura apartmana: dnevni boravak otvorenog tipa sa trpezarijom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, dva kupatila, terasa površine 13 m2 i zelena terasa površine 46 m2 nad kojom će vlasnici imati ekskluzivno pravo korišćenja.

 Kompleks će se sastojati od 43 luksuzne rezidencije, raspoređene na 5 nivoa. Standardna oprema u svakom apartmanu obuhvata višeslojne parkete, ugradne ormare po mjeri, kuhinje otvorenog tipa sa ugradnim plakarima, Miele aparatima i porcelanskim podovima, sanitarije renomiranih proizvođača, ugradne tuševe sa staklenim paravanima bez okvira, centralno grijanje i multisplit sistem klimatizacije.

Budućim vlasnicima i njihovim gostima na raspolaganju će biti otvoreni bazen dužine 20 metara sa lounge barom pored bazena, dekom za sunčanje i teretanom, koji se nalaze na trećem spratu zgrade.

Recepcija i obezbjeđenje 24/7 nalaziće se u prizemlju, gdje će biti smješteni i maloprodajni objekti kao što su kafići, kozmetički saloni i prodavnice.

Cijena uključuje jedno garažno mjesto u podzemnoj garaži, kao i ostavu površine 5 m2 koja se nalazi na istom nivou.

Dvosoban stan u novom luksuznom stambenom kompleksu sa bazenom, Tivat

Tivat

Ref ID: 5071

Vrsta: Stanovi/Zgrade

Tip: Prodaja

Površina stambenog prostora: 150 m2

Parking: DA

Klimatizovano: DA

Bazen: DA

Pogled na more: DA


Cijena: 1.450.000€

ZAINTERESOVANI STE?

POŠALJITE UPIT

Nekretnina Detaljnije