O nama

USLUGE

O nama
Prodaja

Prodaja

Kontesa-LK  jedna je od vodećih kompanija u Crnoj Gori iz oblasti nekretnina koja nudi širok asortiman usluga za vlasnike nepokretnosti. Ukoliko želite da uspješno prodate ili kupite nekretninu na pravom ste mjestu. Tokom našeg dugogodišnjeg uspješnog rada  posredovali smo u prodaji i kupovini velikog broja nekretnina.Iza nas stoji mnogo rada, truda i ulaganja u razumevanje vaših potreba i želja za kupovinom i prodajom savršenih nekretnina. Ukoliko želite da prodate nekretninu mi smo prava adresa za vas.

Iznajmljivanje

Kompanija Kontesa-LK na veb sajtu u ponudi ima veliki broj nekretnina za izdavanje. Naš osnovni cilj je da Vam našom bogatom ponudom kuća, stanova, zemlje i investicionih projekata po najpovoljnijim cijenama  omogućimo da ostvarite svoj san u vrlo kratkom vremenu,  profesionalno uz pravnu saglasnost i diskreciju. Ponuda naše agencije se bazira na primorju, sjeveru Crne Gore i dijelom Srbije.

Iznajmljivanje
Menadžment

Menadžment

Cilj naše poslovne politike temelji se na zadovoljstvu naših klijenata kvalitetom usluga koje im pružamo.Prilikom dugogodišnjeg poslovanja usmjereni smo na pružanje kvalitetne usluge u oblasti posredovanja nekretninama, savjetovanju, vođenju projekata.
Jedna od usluga koja je u ponudi naše kompanija Kontesa-LK je projektovanje i nadzor nad izgradnjom ili rekonstrukcijom Vašeg objekta.

Rekonstrukcija, izgradnja, opremanje i legalizacija objekata

Ako želite da svoje vreme provedete  odmarajući se i uživajući u ljepotama naše  Crne Gore  ,a da pri tom Vaša nepokretnosti bude uređena u Vašem omiljenom stilu ,paleti boja ,obilježen individualnošču i udobnosti,kreativni  tim KONTESE  će Vam pomoći da ostvarite svoje želje.Kreativnim planiranjem, idejama ,informisani gdje se mogu kupiti ,napraviti ,upotpuniti predmeti i namještaj u Crnoj Gori i Srbiji mi ćemo Vam pomoći u uređenju Vašeg prostora(po potrebi i kozmetičkim prepravkama)  .

IZGRADNJA, REKONSTRUKCIJA,  LEGALIZACIJA

Vođeni dugogodišnjim iskustvom tim kompanije Kontesa  odradit će svoj posao profesionalno ,temeljito  uz kompletnu podršku Vašim željama i realizaciji plana bez obzira da li je u pitanju izgradnja objekta iz temelja, rekonstrukcija, opremanje ili legalizacija. Napravili smo uspješnu saradnju i stvorili tim arhitekti, statičara, projektanata, izvođača radova. Za realizaciju, izvođenje pomenutih radova potrebna je odgovarajuća dokumentacija za koju će se takođe pobrinuti naš tim.

 

Rekonstrukcija, izgradnja, opremanje i legalizacija objekata
Održavanje objekata

Održavanje objekata

Nakon dugogodišnjeg uspješnog rada i pružanja usluga isključivo klijentima ,kupcima naše agencije ,odlučili smo da proširimo ponudu na sve ostale vlasnike kojima  je potreban spektar naših usluga . Usluga je idealna za sve vlasnike nekretnina koji su udaljeni od svoje nekretnine i ili koji nisu u mogućnosti da kontinuirano vode računa o svojoj nepokretnosti.
Usluge održavanja nepokretnosti individualno dogovaramo sa klijentom , na osnovu potrebe klijenta formiramo odgovarajući paket koji ovisi od tipa nepokretnosti koju posjeduje : Vila,hotel,objekat apartmanskog tipa,stan

USLUGE 

• Obilazak  nekretnine dvaput mjesečno, te dodatno nakon lošeg vremena ili po potrebi.
• Provjera tehničkog stanja objekta(voda,struja,internet,TV,video nadzor….) angažovanje ,rješavanje problema od strane stručnih lica
• Prozračivanje objekta
• Organizacija  čišćenja objekta
• Odžavanje   zelenih površina
• Održavanje bazena
• Rukovođenje adaptacijom ,rekonstrukicijom objekta
• Prikupljanje pošte i računa te proslijeđivanje ili plaćanje, zavisno od dogovora.
• Organizacija transfera (sa aerodroma, autobuske stanice, trajekta i slično)
• Ostale usluge po dogovoru