Tip:

Lokacija

Vrsta:

Površina:

-

Cijena:

-

O nama

NEKRETNINE

O nama

Opis

Novi luksuzni projekat modernog dizajna koji se nalazi u srcu Herceg Novog u Toploj,. Prepoznatljivog dizajna , visokog kvaliteta, sa panorama pogledom na zaliv  su samo neki od detalja koji ovaj stambeni objekat čine posebnim. Ono što bi posebno istakli jeste da svaki stan ima pogled na more kao i to da je ovo jedini novi stambeni objekat u Toploj.

U ponudi se za prodaju je dvosoban stan površine 95m2 .Posjeduje predsoblje, kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet i prostranu  terasu sa pogledom na more.

U sklopu svih stanova se nalazi ugradna kuhinja kao i garderoberi uz mogućnost kompletne opremljenosti enterijera po želji. Zgrada posjeduje privatan bazen, generator kao i garažna mjesta otvorenog i zatvorenog tipa.

Mogućnost kupovine parking mjesta i/ili garažnog mjesta.

Jos jedna u nizu prednosti ovog kompleksa  jeste sama lokacija, nalazi se između Instituta “Simo Milošević“ i novootvorenog kompleksa Porto Novi poznatijeg kao luksuzno odmaralište sa marinom, okružen sa cak tri aerodroma u blizini: Tivat, Dubrovnik i Podgorica.

Dvosoban stan u luksuznom kompleksu sa pogledom na more-Herceg Novi

Herceg Novi

Ref ID: 5055

Vrsta: Stanovi/Zgrade

Tip: Prodaja

Površina stambenog prostora: 95 m2

Broj soba: Dvosoban

Parking: DA

Klimatizovano: DA

Namještaj: Polunamješten

Bazen: DA

Pogled na more: DA


Cijena: 271.700€

ZAINTERESOVANI STE?

POŠALJITE UPIT

Nekretnina Detaljnije