Tip:

Lokacija

Vrsta:

Broj soba:

Cijena:

-

O nama

NEKRETNINE

O nama

Opis

Na prodaji je komforan, dvosoban stan sa pogledom na more, koji se nalazi u priobalnom, mirnom naselju Dobrota, u Kotoru, i na samo par minuta hoda do mora.

Na samom ulazu pruža se dugačak hodnik iz kog se ulazi u garderober, prvo kupatilo, zatim sa jedne strane u predsoblje (u kom je veliki plakar) dvije spavaće sobe i kupatila. Iz obije spavaće sobe, pruža se prelijep, nesmetan pogled na obode planinskog vijenca Lovćena, i ulaz u jedinstveni kotorski zaliv, kao i Vrmac, koji dijeli Tivat i Kotor. Jedna od spavaćih soba ima i svoj balkon, okrenut ka moru, odnosno zapadnoj strani.

Sa druge strane hodnika ulazi se u veliku kuhinju sa svim kuhinjskim sadržajem, koju od trpezarije dijeli šank. Zatim se ulazi u prostranu dnevnu sobu, koja sa dvije strane ima izlaz na balkon koji ima svoju južnu i zapadnu stranu i prostire se duž trpezarije i dnevne sobe. 

Stan posjeduje i svoje pripadajuće garažno mjesto, a ispred zgrade nalazi se i parking koji koriste stanari zgrade koja sadrži manje od 10 stanova.

Sama lokacija stana je i više nego privlačna, jer u jednom nudi i miran, primorski ambijent, i nalazi se u blizini Starog Grada sa jedne strane, a sa druge strane se put pruža ka Perastu i preostalom dijelu Bokokotorskog zaliva.

Kontaktirajte nas za više info i zakazivanje gledanja stana!

Komforan, dvosoban stan sa pogledom na more - Dobrota, Kotor

Kotor

Ref ID: 5329

Vrsta: Stanovi/Zgrade

Tip: Prodaja

Površina stambenog prostora: 116 m2

Broj soba: Dvosoban

Broj kupatila: 2

Parking: Garaža

Klimatizovano: DA

Pogled na more: DA


Cijena: 464.000€

ZAINTERESOVANI STE?

POŠALJITE UPIT

Nekretnina Detaljnije