Tip:

Lokacija

Vrsta:

Broj soba:

Cijena:

-

O nama

NEKRETNINE

O nama

Opis

Prodaje se parcela, sa pogledom na more, smještenu u slikovitom primorskom ribarskom naselju Bigova, Crna Gora. Ova nekretnina nudi idealnu priliku za gradnju kuće na crnogorskom dijelu obale Jadranskog mora.

Parcela se prostire na 400 kvadratnih metara i nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji, svega nekoliko minuta udaljena od plaže i glavnih turističkih sadržaja. Okružena je netaknutom prirodom, koja pruža mir i tišinu, ali istovremeno omogućava brz pristup svim okolnim gradovima, i pogodnostima koje nudi primorski život.

Ovo područje poznato je po svojoj autentičnoj ribarskoj atmosferi, kristalno čistom moru i bogatom gastronomskom ponudom. Bigova je idealno mjesto za one koji traže bijeg od gradske vreve i žele uživati u opuštenom životu uz more.

Parcela je većim dijelom ravna, sa pristupnim putem, što olakšava proces gradnje i prilagođavanje prema Vašim željama i potrebama.

Po Urbanističko tehničkim uslovima  koeficijent izgradivosti je 1.0- 400m2 , index zauzetosti placa je 0.35- 140m3, spratnosti P+1+Pk.  

 

 

SNIŽENA CIJENA!!! Urbanizovan plac sa pogledom na more - Bigova, Kotor

Kotor

Ref ID: 5294

Vrsta: Zemljište/Ruševine

Tip: Prodaja

Površina placa zemlje: 400 m2

Na obali mora: DA

Pogled na more: DA

Namjena investicija: DA


Cijena: 110.000€

ZAINTERESOVANI STE?

POŠALJITE UPIT

Nekretnina Detaljnije