Tip:

Lokacija

Vrsta:

Broj soba:

Cijena:

-

O nama

NEKRETNINE

O nama

Opis

Malo je nekretnina koje mogu sa sigurnošću tvrditi da pružaju najbolji pogled u Crnoj Gori. Ova veličanstvena vila, smještena na rubu litice, svakako može. Sa svojim pogledom na morski horizont, s pogledom na biser Jadrana, ostrvo Sv. Stefan, pogled je ono od čega nastaju razglednice.

Ova predivna prostrana vila izgrađena je u tradicionalnom stilu modernim metodama gradnje uz očuvanje tradicionalnih materijala od kamena i drva. Ovo je luksuzan dom ispunjen svjetlom u kojem je priroda vaše najbolje društvo. Samo nekoliko minuta vožnje do obale, i naći ćete se na osamljenim pješčanim plažama s tirkiznim morem.

Ova dvoetažna vila s nevjerojatnim pogledom pružit će vam beskrajne i jedinstvene zalaske sunca sa svake od tri terase kuće.
Vila je projektirana na način da čak i iz unutrašnjosti kuće, s prozora kuhinje i trepezarije, kao i spavaće sobe na prvom spratu, možete prosmatrati prekrasne poglede koje priroda nudi, po svakom vremenu, bilo kišovito ili sunčano.

Nalazi se u ekskluzivnom stambenom kompleksu "Carsko Selo", smještenom na rubu planine 250 metara nadmorske visine, u selu Tudorovići u blizini Svetog Stefana.

Parcela od 367m2 uključuje vrt u provansalskom stilu na dva nivoa i bazen sa pogledom na Jadransko more i cijelu Budvansku rivijeru.

Na gornjem spratu nalaze se dvije spavaće sobe gdje možete u miru uživati u suncu i nevjerojatnom pogledu na more. Na istoj etaži između spavaćih soba nalazi se prostrana kupaonica. Na drugom spratu kuće nalazi se još jedna prostrana spavaća soba sa svojom garderobom i kupatilom.
Također u prizemlju se nalazi prostrana kuhinja opremljena Siemens aparatima, hladnjakom za vino, namještajem od visokokvalitetnog prirodnog drva, te kuhinjska radna ploča i istrovo uradjene u prirodnim kamenu. Tu je i udoban dnevni boravak i trepizarija. Prostrana je i svijetla zahvaljujući prozorima s obje strane, što omogućava da dnevna svjetlost prodre unutra u bilo koje doba dana.

Na području kuće nalazi se zgrada površine 40 m2 sa priključkom za struju i vodu, kao i mogućnost preuređenja u saunu ili pomoćnu kućicu.
Kuća se nalazi u selu od 36 kuća, a potpuno je privatna i nalazi se 500 metara od gradske škole, prodavnica i kafića, kao i 2 km od plaže i 15 km od aerodroma Tivat.

Ovo je doista jedinstvena prilika da posjedujete nekretninu koja spaja istoriju, najbolje od prirode i sjajno životno iskustvo po odličnoj cijeni.

Predivna vila sa pogledom na more-Budva

Budva

Ref ID: 4960

Vrsta: Vile

Tip: Prodaja

Površina stambenog prostora: 164 m2

Površina placa zemlje: 367 m2

Broj soba: Trosoban

Parking: DA

Klimatizovano: DA

Namještaj: DA

Bazen: DA

Pogled na more: DA


Cijena: 600.000€

ZAINTERESOVANI STE?

POŠALJITE UPIT

Nekretnina Detaljnije